Lekkere wijntjes én super advies

Gisterenavond een dineetje bij ons thuis, met een bouillabaisse als hoofdgerecht. We waren op zoek naar een lekker wijntje die erbij zou passen en zijn langsgegaan bij Cuvee in de Philipstockstraat. Heel toffe winkel, vriendelijke mevrouw die ons hielp, mooi assortiment van wijntjes. Ze stelde eerst een paar franse wijnen voor, en dan uiteindelijk een Zuid Afrikaanse sauvignon blanc van 2006, Life from Stone van het Springfield estate. Is blijkbaar wijn die geteeld wordt op een zeer rotsige grond, bestaande uit 70% kwarts, wat een mineraal smaak nalaat in de wijn. Was 12,50 Euro per fles. Zijn uiteindelijk voor deze gegaan. Zowel de wijn, als de bouillabaise, smaakten heerlijk samen. Goeie keuze gemaakt en goed advies gekregen. Ook leuke manier van presentatie in de winkel, de flessen die gelijk schuin uit de muur komen. Een bezoekje én aankoop waard! Bezoek ook hun site: www.cuvee.be.

One response to “Lekkere wijntjes én super advies

  1. é goeiendag,
    da komt ier goe met da blogstjen mo oe moek ier zelve wa bie zetten?
    ken gezocht mo niet gevoenden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.