Luna Bloom, kindjesparadijs

Ik ben onlangs meter geworden van Madeleine, een flink meisje met een mama met heel goeie smaak die haar geboortelijst bij Luna Bloom heeft gelegd. Luna Bloom zat vroeger in het Suveestraatje, maar is  recent verhuisd naar de Eeckhoutstraat en is nu ook echt wel op kinderen gericht, met heel toffe kleertjes, kinderkamerspulletjes en hebbedingetjes. Niet goedkoop, maar wel allemaal heel mooi materiaal, goeie kwaliteit en echt supertof.
Voor de volwassenen zijn er ook heel mooie juwelen in het aanbod. Vooral de porseleinen en half-edelsteen oorbelletje zijn prachtig en echt wel betaalbaar. En de mevrouw van de winkel is supervriendelijk. Winkeltip dus voor al wie houdt van mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.