c’EST bon!

De wijnbar Est is vorige zomer verhuisd van de Noordzandstraat naar de Braambergstraat, niet ver van de vismarkt.Aan het concept is niets veranderd, met een blues of jazz muziekje op de achtergrond kan je genieten van een lekker glas wijn, per glas of fles. De gastvrouw Noëlla beveelt met veel kennis van zaken de juiste wijntjes aan voor de juiste stemming of overtuigd je om eens iets anders te proberen.
Sinds kort zijn ze ook ’s middags open, dan zwaait de dochter de plak achter de bar, en is de kaart veranderd. Je vindt er een ruime keuze aan vegetarische gerechten, zoals quiche of pastas, maar ook voor de alleseters staan er lekkere dingen op de kaart. Proef het vispannetje of voor de kleine honger het aperobordje met heel lekkere olijven!

Iedere zondag is er ook de lazy sundays met een live optreden. Probeer tijdens het optreden beneden te zitten want boven kan je dan nog moeilijk met elkaar praten.

Leuk adresje voor een glas en klein hapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.