Olie en azijn

In de Geldmuntstraat is er een winkel van de Oil & Vinegarketen, je kan er terecht voor allerlei olieën, zuiderse specialiteiten en leuke geschenkmanden. Koop er zeker ook eens de risotto, die ze op drie verschillende wijzes verkopen. Die met boschampignons vinden we de lekkerste!

Vandaag heb ik een lekkere balsamico azijn met passievrucht gekocht die in combinatie met fijngesneden schijfjes komkommer, een heel apart aperohapje vormt. Je vindt er ook verschillende soorten pasta en kookboeken gericht op de zuiderse keuken. Aan de kassa liggen leuke keukenhulpjes zoals de looksnijder op twee wielen.

Neem zeker een paar receptkaartjes mee om thuis alles uit te proberen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.