Even een Intermezzo…

Een leuk adres voor een dagschotel buiten de stad is Intermezzo. Het restaurant en broodjeszaak is gelegen langs de Blankenbergsesteenweg, een van de invalswegen naar Brugge.Vooraan in de zaak bevindt zich de broodjesbar waar je terecht kan voor een belegd broodje die je ter plaatse of onderweg kan opeten. Naar achteren toe is het restaurant die enkel ’s middags open is. Iedere weekdag wordt er een dagschotel geserveerd voor €11 en je kan kiezen voor een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie of voor hoofdgerecht en dessert.

Deze middag was de lunch aspergesoep (uit blik met asperges toegevoegd) en een cordon bleu van kabeljauw met bieslookpuree. De gerechten zijn verzorgd, de puree was lekker, de vis een beetje klein.

Op de kaart staan ook nog scampi’s, vlees, slaatjes en andere kleine gerechten. Leuk is ook dat de soep soms vervangen wordt door een slaatje, kwestie van de routine eens te breken.

Het restaurant richt zich vooral op zakenlui of passanten die vlug willen bediend worden en toch gevarieerd willen eten. Daar lukken ze wel in, het is een regelmatig komen en gaan van gasten. In het weekend is Intermezzo gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.