INzicht inZICHT

In het Genthof is er sinds een jaar een boekhandel waar je ook rustig de krant kan lezen en een koffie drinken. Je kan er in de namiddag terecht om een beetje rond te snuisteren tussen de, voornamelijk spirituele boeken, je vindt er ook veel poëzie en boeken over opvoeden of omgaan met verlies en verdriet. Er staan drietal tafels waar je tijdens het lezen van een boek een koffie, thee of iets fris kan drinken.

Het is geen grote winkelmaar de mevrouw is vriendelijk en behulpzaam en je krijgt deskundig advies. Het is een origineel concept en intiemer dan de grote en soms onpersoonlijke boekhandels. Als je je naam en adres achterlaat word je uitgenodigd voor een lezing of andere activiteit die er soms wordt georganiseerd.

4 responses to “INzicht inZICHT

  1. Inderdaad een heerlijke winkel! Je vindt er trouwens ook heel mooie geschenkjes, vooral met kalligrafie er op.

  2. 29 november 2009 Ben ik langs geweest.
    Heerlijk winkeltje voor wie er op zoek is naar wijsheid, je vind hierover een heel gamma aan boeken en heel mooie kaarten .Je kan er heel lekkere koffie drinken en ook lekkere taart eten , terwijl je wat leest.Zeker de moeite om eens langs te gaan als je gaat shoppen in Brugge.

  3. Wil je even bekomen van de winkeldrukte in Brugge? Ga dan naar de boekwinkel “INzicht in ZICHT” in het Genthof bij Lieve. Heeft haar naam niet gestolen. Ze is een lieve, mooie dame die je met de glimlach iets warms of fris kan aanbieden, terwijl je geniet van toffe boeken, mooie poëzie en leuke hebbedingetjes. Een leuke ontdekking waar je zeker zal terug keren. Ik ben in elk geval heel blij dat ik dit boek- en koffiehuisje leren kennen heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.