Lekkere dagschotel op de Burg

Deze middag gaan lunchen in het restaurant De Linde van het Crowne plaza hotel op de Burg. Je kan er iedere dag terecht voor een dagschotel of om aan de kaart te eten. De lunch bestaat uit een dagsoep en een hoofdgerecht en kost €10,95. Naast De Linde vind je er ook nog Het Kapittel, het duurdere restaurant van het hotel.

De dagsoep was een erwtensoep die met een paar lekkere broodjes werd opgediend. Daarna aten we pangasiusfilet met een groentenpuree en hollandaisesaus. De puree was zeer lekker en smaakvol, je proefde venkel, selder en wortelen. De vis was opgerold en wat aan de droge kant.

De porties zijn eerder klein zodat je toch best je broodje opeet met de soep…

Er staan ook enkele kindergerechten op de kaar zoals kippenuggets, balletjes in tomatensaus en spaghetti. Marieke at de nuggets en deze werden opgediend met een fris slaatje en frietjes in een puntzakje…

Een goed adres voor een lekkere en smaakvolle lunch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.