Een kerstboom op de Burg…

Brugge baadt in de kerstsfeer, de straten hebben terug hun lichtjes, er is mooie nieuwe verlichting op onder meer de Eiermarkt en het zilverpand en ook de verlichting van de ijspiste steekt in een nieuw kleedje.

Op de Burg staat er een kerstboom en die valt een beetje uit de toon, het zou moeten dé boom worden op het plein voor het stadhuis, maar eigenlijk is het maar een lelijk eendje. Misschien heeft de boom al een of andere oorlog meegemaakt maar de takken onderaan zouden dringend moeten worden verwijderd. Het stukje zonder takken zou bijvoorbeeld met een rode strik kunnen versierd worden, maar zelfs zonder zou het al stukken beter zijn. Met een minimale ingreep kunnen ze er misschien nog iets van maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.