Pita in avondkledij…

Onlangs voor een kleine honger binnengesprongen bij Pitaleir, een pittahuis in de Hallestraat, langs het belfort. Het restaurantje wordt uitgebaat door een koppel en de porties zijn mooi verzorgd. Je kan er binnen zitten, in de zomer buiten of gewoon afhalen.

Er zijn de gewone  schotels maar je kan er ook terecht voor een vegetarische pita en wraps. Het vlees draait er rond op het gekende spit maar wordt vroeg afgesneden zodat het nog wat rauw is en dan onder een verwarmingselement geplaatst zodat het verder kan garen zonder uit te drogen.

De schotels zijn altijd vergezeld van een fris en vers slaatje en je krijgt verschillende sausjes op tafel zodat je zelf kan combineren. Bovendien is de sfeer erg vriendschappelijk, er zijn dan ook heel wat vaste klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.