Tortillas uit het vuistje

Een keer iets anders dan een croque monsieur of een pasta en gemakkelijk om klaar te maken zijn tortillas. De tortillas zelf koop je in de supermarkt, je vindt ze er in alle maten. Voor de vulling kan je je fantasie de vrije loop laten gaan.Een kipfilet in fijne reepjes snijden en kruiden met peper, zout en paprika; ajuin fijn hakken, paprika, courgette, sojascheuten aanstoven, chili peper in fijne stukjes, philadelfiakaas mengen met citroensap en peper, sla en geraspte cheddarkaas en je kan beginnen combineren.

Je kan ook rundsvlees of scampis er bij serveren of andere groenten. De combinaties zijn eindeloos en het is leuk om vanuit ieder potje iets te nemen. Reken een drie tot vier medium tortillas per persoon. Een beetje voorbereiding om alles te snijden en te hakken maar de rest gaat vanzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.