“Je hoort alleen de geur”

Je hoort alleen de geur is de titel van een tentoonstelling met schilderijen van Herman van Veen. De tentoonstelling gaat door in de Bogardenkapel in de Katelijnestraat. Herman van Veen is een veelzijdige en getalenteerde kunstenaar. Het meest gekend is hij als cabaretier en zanger maar hij is ook acteur, regisseur, schrijver en dus ook schilder.

De tentoongestelde werken zijn geïnspireerd op gedichten van Selma Meerbaum-Eisinger, die als achttienjarige stierf in een Duits werkkamp. Verwacht dus geen vrolijke werken maar eerder donkere schilderijen die toch hoop geven.

De tentoonstelling loopt van 4 tot 14 november van 13u tot 18u, de toegang is gratis!

Herman van Veen treedt ook op in de schouwburg op 4,5 en 6 november, de voorstellingen zijn bijna uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.