Brugge Culinair!

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november wordt in het Oud Sint Jan de 3de editie van Brugge Culinair georganiseerd. Tijdens deze drie dagen kan je kennismaken met diverse standhouders op het gebied van eten en drinken. Verspreid over enkele zalen vind je er niet alleen lokale producenten maar kan je ook enkele kooksessies meevolgen van gerenomeerde chefs zoals Patrick Devos en Philippe Serruys. Wij gingen vorig jaar eens langs en vonden het best wel aangenaam. Er is een groot aanbod van streekproducten zoals kazen en andere zuivelproducten, bieren en charcuterie. Ook vond je er onder meer Pasta & Basta, Corona en nog enkele andere Brugse handelaars.

Daarnaast zijn er ook enkele buitenlandse producenten aanwezig zodat je er kan proeven van onder meer wijn, champagne, kaas uit de Jura of olijven. Neem dus je tijd om alles te bekijken en te proeven en dan keer je met een voldaan gevoel terug naar huis…

De beurs is open op vrijdag van 16 tot 22u, zaterdag en zondag van 11 tot 18u. Toegang kost je 5 euro, maar als je een flyer of het artikel uit de Streekkrant meebreng mag de tweede persoon gratis binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.