Dagschotel in Tableau

Deze middag ging ik met David gaan lunchen in restaurant Tableau, gelegen op de hoek van de Komvest en de Walweinstraat. Tableau is goed gelegen en op de middag zit het dan ook meestal vol, reserveren is dan ook echt wel nodig.Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kan je er terecht voor een lunch die je vooraf op hun site kan raadplegen. Voor soep, hoofdgerecht en koffie of thee betaal je €13 en daarvoor krijg je waar voor je geld.

Deze middag kregen we een roomsoep met brood en als hoofdgerecht waterzooi van vis. Mooie stukken vis lagen bedekt onder een groentejulienne en er rond lagen gekookte aardappelen. We sloten af met een koffie.

Naast de lunch staan er op de kaart nog diverse andere gerechten zoals garnaalkroketten, scampi’s en ganzelever. Je kan er ook terecht voor verschillende vis- en wildbereidingen.

De gerechten zijn verzorgd en de bediening is correct, ideaal dus om tijdens de week voor niet te veel geld te lunchen. Daarbij heb je meestal ook plaats om de auto kwijt te raken. Wel de parkeerschijf niet vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.