Letters in steen van Maud Bekaert

Wanneer je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk cadeau dan moet je eens het winkeltje van Maud Bekaert bezoeken in de Sint Clarastraat. Maud Bekaert is een letterkapster en kalligrafe  die ontwerpt en werkt op bestelling. Zo maakt ze onder meer naam- en herdenkingsborden en grafstenen. Ze kapt ook teksten van zangers en dichters in de stenen, zo is Stef Bos één van haar favorieten.

In het winkeltje dat iedere vrijdag en zaterdag open is vind je verschillende reproducties van ontwerpen die je cadeau kan doen of gewoon voor je zelf kan houden. Er zijn leuke kleine doosjes met een kleine steen en een mooi tekstje in of grotere stukken. Een van mijn favorieten is de tekst “was ik maar een dichter, dan kon ik dichter bij jou zijn”

De winkel is iedere vrijdag open van 10 tot 12u en van 14 tot 18u, op zaterdag van 10 tot 13u.

Je kan ook online shoppen op www.letterwebshop.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.