Pomino, Italiaanse traiteur in Brugge

In de kleine Sint Amandstraat, een smal zijstraatje van de Steenstraat vind je traiteur Pomino. Wanneer je op zoek bent naar een lekkere pasta om thuis te verorberen ben je daar aan het goeie adres. Daarnaast heb je ook nog een ruime keuze aan wijn, gedroogde pasta’s en andere specialiteiten. In de toonbank is er altijd een ruime keuze aan vers bereide specialiteiten.

Wij proefden onder andere lekkere canneloni met tomatensaus en gehakt, sublieme ravioli met champignons en truffel en tortelini met kalfsgehakt en tomaat.

Als klein hapje deden we ook nog een lekkere salami met parmezaan en truffel mee, een aanrader. Ook de dame achter de toonbank is supervriendelijk en altijd klaar om een en ander te uit te leggen en je te helpen bij je keuze. Op aanvraag zorgen ze ook voor een lekker buffet op feestjes …

Een beetje verborgen maar toch de moeite om er eens langs te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.