Tom’s Diner**

Vorige week gingen we samen met Marieke iets eten bij Tom’s Diner in het West-Gistelhof. De straat ligt middenin de Sint Gilliswijk, één van de oudste delen van Brugge en een wirwar van straatjes waar je al eens kan verdwalen. Tom’s Diner is ondergebracht in een oud huisje met authentieke balken, sfeervol en eenvoudig ingericht. Je kan zowel boven als beneden zitten, wij hadden één van de laatste tafels boven weggekaapt.

Op de kaart staan naast de typisch binnenlandse ook internationale gerechten. Zo staat de biefstuk met friet broederlijk naast de lichtgebakken tonijn en de lasagne.

Bij het aperitief bestelden we lekkere lookbroodjes met Serranoham en inktvisringen, we kregen ook olijven.

Uit de kaart kozen we scampi’s met tagliatelle en rode pesto en voor het varkenshaasje met aardappeltaartje en picklessaus. Marieke koos voor garnaalkroketten met frietjes.

Hoewel de zaak vol zat was de bediening efficiënt en moesten we niet te lang wachten op de gerechten. De scampi’s van Annemieke waren lekker maar de pestosaus smaakte een beetje zoet en ook niet echt naar pesto. Mijn varkenshaasje was iets te veel gebakken zonder droog of taai te zijn. Van de pickles was niet zoveel te proeven. De borden waren wel verzorgd en alles was mooi gedresseerd. We dronken er een karaf rode huiswijn bij die lekker was.

We sloten af met een koffie en betaalden €80 voor ons avondje Tom’s Diner. De zaak is vooral een plaats waar jonge koppels of groepjes vrienden komen, er is een gezellige sfeer en de mensen die er werken zijn vriendelijk en professioneel. Leuk om er eens te gaan als start van een avondje uit…

2 responses to “Tom’s Diner**

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.