De Banier, knutselparadijs!

In de Katelijnestraat, net naast Novotel vind je De Banier, een grote winkel met werkelijk alles wat je maar kan denken om te knutselen, tekenen, boetseren enz. De winkel zal wel gekend zijn door die knutselaars maar voor mij was ze onbekend.

De Banier is ook een verdeelpunt voor chirokledij en materiaal maar vooral de collectie klei, papier, stokjes en kraaltjes is indrukwekkend. Je vindt er ook leuke ideeën om bijvoorbeeld lepeltjes te personaliseren. De klei kneden in de gewenste vorm, versieren en over een koffielepel schuiven, bakken in de oven en je hebt een eigen lepel of een origineel cadeau. Simpel en leuk om te doen.

Verder is er ook nog een groot aanbod van lees en voorleesboeken, educatieve spellen, allerhande spullen om te grimeren, maskers en leerrijk speelgoed.

Spring er even binnen en je bent meteen een halfuur zoet en je kom gegarandeerd met een tof idee naar buiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.