Straffe madammen!

Ook in Brugge kruipt de creativiteit waar het niet gaan kan. Ben je op zoek naar een leuk juweeltje of oorbellen, een pamperzakje of fopspeenlint? Je kan het allemaal online kopen bij twee Brugse dames die bruisen van originele ideeën.Karolien Verbeke startte een tijdje geleden Home Made Jewels op, een online winkel waar je leuke en zelfgemaakte juwelen kan bestellen, niet alleen voor jezelf maar ook voor je favoriete huisdier kan je een juweeltje kopen. Voor de kleine dames is er een rubriek apart.
Je kan ook de parels los bestellen om zelf aan de slag te gaan of in de toekomst een workshop volgen en je eigen creatie maken. Misschien is dit wel een leuk alternatief in plaats van de soms dure workshops in winkels.

Heel origineel is ook Mamie-s, een webwinkel met grotendeels zelf- en handgemaakte spulletjes voor de baby en meisjes die mee willen zijn met de mode…
Er is een groot aanbod aan spulletjes voor de baby maar ook leuke geschenktips. Slabben, badcape en babyslofjes maar ook voor de modebewuste meisjes zijn er haarbanden, speldjes en broches. Er is ook leuk bedlinnen en een eerste schooltasje met leuke print.
Vooral de kleuren en de materialen ogen vrolijk met een vintage knipoogje. Leuk om eens online in rond te snuisteren…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.