Good vibes in Parazzar!

Langs de Torhoutsesteenweg, niet ver van de Smedenpoort vind je soulbar Parazzar. De kroeg wordt drukbezocht en er worden geregeld live optredens gegeven. Het interieur is een verzameling van oude meubeltjes en aan het plafond hangt een lamp die zo uit het atelier van Panamarenko kan komen. Wij gingen er langs op een maandagavond en konden nog net een tafeltje bemachtigen. De die-hards staan aan de bar, een groep vrienden zit aan een grote tafel te praten en te eten, twee dames aan het tafeltje naast ons leggen hun zieleroerselen bloot. Om maar te zeggen dat er een zeer losse en aangename sfeer heerst.

Op de kaart staan verschillende bieren van ’t vat waaronder drie trappisten en witte Vedett. Je kan er ook kiezen voor een combo, dan krijg je bij enkele bieren of wijn een bijpassend hapje. Wanneer je na een optreden in bv. de schouwburg nog iets wil gaan drinken dan krijg je op vertoon van je ticket een gratis hapje bij je drank, heel erg leuk!

Op de kaart staan naast een uitgebreide bier- en cocktailcollectie ook nog verschillende wijnen per glas. Voor de hongerigen kan je kiezen tussen een kleine snack voor bij je drankje zoals olijven, fetakaas of ansjovis. Voor de iets grotere honger is er spaghetti in drie formaten, croque monsieurs en ander lekkers.

Ik at er een medium spaghetti en die was erg lekker, ook het fetakaasje vooraf smaakte. De bediening is zeer attent en vriendelijk en ze hebben de zaak onder controle ook als zit die vol. De drank en het eten kwam verzorgd op tafel en er was nog plaats voor een kwinkslag of een grapje. Je had zeker niet de indruk dat het te druk was voor hen.

Ben je bang dat je de wagen niet kwijtraakt langs de drukke baan dan is er een grote parking, iets verder aan je linkerkant. Parazzar is een leuke kroeg met veel ambiance en een goeie sfeer, een aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.