Een spaghetti in café Du gaz


Sinds jaar en dag een café daar op de hoek van de Scheepsdalelaan en de Leopold II laan maar nu nog niet zo lang terug open met nieuwe eigenaars. Het terras is een publiekstrekker, letterlijk en figuurlijk, je hebt er zon tot een stuk in de avond.

Het is in de eerste plaats een café natuurlijk maar ze hebben er ook een beperkte kaart voor de kleine honger. Je kan er terecht voor garnaal- en kaaskroketten, spaghetti, omeletten of gewoon een paar hapjes voor bij je drankje.

Wij dronken een Brugse Zot van ‘t vat met een bordje Seranoham. Lekker van smaak en een ruime portie (€7) maar wel een beetje dik gesneden. Na ons biertje aten we ook nog een spaghetti (€10), ook hier een ruime portie met veel vlees. Tabasco ontbrak wel op tafel, we dronken er nog een glas lekkere rode wijn bij.

Het interieur is zo goed als ongewijzigd en dat hoefde ook niet, de bakstenen muren zijn mooi belicht en geven een gezellige sfeer, de bediening is ook uitstekend en zeer vriendelijk. Leuk om het weekend in te zetten of om af te spreken met vrienden, op maandag zijn ze dicht.

, , , ,

 1. #1 by Drs. Johan Arendt Happolati on 28/10/2011 - 00:30

  Een decenium geleden hield de Koninklijke Toneelvereniging De Valk uit Sint-Andries daar soms zijn bestuursvergaderingen. Wij bleven dan tot gat in de nacht plakken.
  Maar hebt u al eens
  http://www.resto.be/ware/details.jsp?businessid=4974&lg=NL
  geprobeerd?
  Mijns inziens is er daar sprake van een goede kwaliteit/prijs-verhouding.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

 2. #2 by Bjorn on 10/12/2012 - 07:52

  Gisterenavond een lasagne en pasta Du Gaz gegeten. Mmm, lekker en helemaal niet duur. Eveneens bordje Seranoham gevraagd. Lekker maar inderdaad iets te dik (6 euro ipv 7 euro).

  Ons zien ze daar zeker terug!

 3. #3 by Henk on 30/03/2013 - 15:04

  Gisteren toevallig ontdekt. Mooie zaak met vriendelijke uitbaters. Prijs kwaliteit heel tevreden. Lekker en verzorgde gerechtjes.
  Niet rolstoeltoegankelijk maar uitbater zeer behulpzaam. Kom er zeker nog eens terug, maar dan op het mooie toegankelijke terras.
  Tevreden klant.

(wordt niet gepubliceerd)