Lunch in de belegde boterham

In de kleine St.-amandsstraat vind je De Belegde Boterham. Een gevestigde waarde voor alle vrouwen die shoppen in Brugge. Over de middag, tussen 12u en 16u kan je er terecht voor, zoals de naam het zegt, origineel belegde boterhammen. In de winter ook soepen en quiches, in de zomer frisse slaatjes. Prijzen liggen zo rond de 10-15 euro. Ik nam onlangs een slaatje met carpaccio van rund (wat wel bleek gewoon rosbief te zijn, maar wel lekker). Het is er altijd supervers en ze werken met de groenten van het seizoen. Er staat ook zelfgebakken taart op de kaart als dessert. Je kan op je gemakje wat magazines lezen, het is het adres om niet op je ongemak te zitten als je alleen luncht. Let wel op, altijd druk en niet veel tafeltjes voorhanden, dus best vroeg komen ofwel reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.