Table Folle op het Walplein***

Gisteren gingen we iets eten in Table Folle op het Walplein, een van de meest toeristische pleintjes van de stad. Door zijn ligging komen er hoofdzakelijk toeristen maar wij zijn ook fan geworden! Enkele huizen verder vind je ook nog Salade Folle van dezelfde eigenaars. Het restaurant zat helemaal vol maar wij vonden nog een plaatsje op het verwarmde terras, ideaal dus om naar de voorbijwandelende toeristen te kijken…

Op de kaart staan verschillende streekgerechten en snacks, zo vind je er onder meer een stoofpotje met Brugse Zot, gerookte zalm, garnaal- en kaaskroketten, enkele wildgerechten, gebakken zeetong en andere klassiekers. Je kan ook kiezen uit een drietal menu’s en een kindermenu.

Wij kozen tenslotte voor een tagliatelli bolognaise, een vispannetje en de garnaalkroketten voor Marieke. Het eten kwam er snel aan en was heel lekker, zowel het vispannetje als de tagliatelli waren versgemaakt en heel verzorgd. De garnaalkroketten hadden geen krokante buitenkant en misten wat kruiding maar voor de rest niets dan lof, ook de bediening was vriendelijk en vlot ook al was het binnen volle bak.

Table Folle is dus geen “tourist trap” maar een leuk adres om iets te eten op een mooi en druk pleintje. Wij gaan zeker ook nog eens Salade Folle ontdekken, daar vind je meer pasta’s en salades…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.