Lunch in Bittersweet

In de Sint Amandstraat vind je genoeg eetadresjes om een hele week mee te vullen. De kunst is om er de betere uit te halen. Eén van die adressen is Bittersweet. Je kan er terecht vanaf het ontbijt tot aan de zoete afsluiter. Ontbijten hebben we er nog niet gedaan, één keer bijna maar toen zaten we op terras, het was mooi weer en was het niet mogelijk om daar te ontbijten omdat de deur teveel open en dicht zou gaan, beetje vreemd…

Tweede poging dus op een middag, er was gelukkig plaats binnen. Op kaart staan de vaste gerechten zoals omeletten, pasta’s en salades. Op een krijtbord staan ook enkele suggesties zoals de dagsoep, lasagne van het huis en een salade met geitekaas.

Marieke liet haar oog vallen op de omelet met champignons en spek, ik koos voor de huisgemaakte lasagne. Ik kreeg een diep bord met een mooi stuk verse en lekkere lasagne, Marieke een smaakvolle omelet.

Bittersweet wordt door een koppel uitgebaat en heeft niet zo veel zitplaatsen, het interieur is in bruine en witte tinten en erg verzorgd. De dame des huizes is van het kordate type die alles onder controle heeft.

Lekker om nog eens terug te komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.