Een kookworkshop voor kinderen, een origineel verjaardagsfeest!

De jaarlijkse zoektocht naar een origineel verjaardagsfeest voor Marieke bracht ons dit keer bij Kokirina. Sabrina van Kokirina is een dynamische dame die kookworkshops voor kinderen en volwassenen organiseert in haar atelier langs de Langerei. Het kookatelier kan je vinden in de vroegere gebouwen van het kadaster. Na de verhuis konden kleine ondernemingen een ruimte huren.

Voor de kinderkookworkshop moet je minstens met tien kindjes zijn en je betaalt €16 per persoon. Daarvoor krijgt iedereen zijn eigen koksmuts, een schortje, een koksdiploma en lekker eten natuurlijk!

We begonnen rond 14u samen een aperitiefje te maken op basis van grenadine en citroenlimonade. Daarna begon het echte werk met het kuisen en snijden van de groenten, het uitrollen van het pizzadeeg, het soezendeeg spuiten en de taart versieren.

Wat je eet bepaal je zelf, er staan enkele voorbeelden op de site maar in overleg kan je iets op maat samenstellen. De kindjes zijn bezig en vinden het leuk om op te eten wat ze zelf gemaakt hebben.

De zoektocht voor volgend jaar kan starten, dit jaar was alvast geslaagd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.