Opendeur bij de brandweer!

Zoals ieder jaar is er terug een opendeurdag bij de brandweer. Op zaterdag 25 augustus vanaf 13u30 staan de deuren wagewijd open voor tal van demonstraties. Een slachtoffer uit een wagen bevrijden, het aanleggen van een schuimtapijt, hoe je een brandende frietpot het beste blust, je kan het allemaal zien en ervaren. Het landen en opstijgen van de MUG- heli en de Sea King is eveneens indrukwekkend. Voor de kinderen is er naast al het aantrekkelijk materieel ook een springkasteel en kunnen ze hun eigen brandweercapaciteiten testen aan het blushuisje.

Voor de zesde maal gaat ook opnieuw de Fire-run door. Een volledig bepijlde motorrit van 160km. Tussen 8u en 11u kan je vertrekken, inschrijven kan vooraf of op de dag zelf. Alle info vind je hier

 

One response to “Opendeur bij de brandweer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.