Eten in het donker, een aparte ervaring

Op zondag 7 oktober kan je in de Biekorf gaan eten in het kader van het project “eten in het donker”. Een aparte ervaring omdat we voor een groot stuk ook met onze ogen eten. De presentatie en hoe iets er uit ziet speelt een grote rol in ons belevingspatroon.  Blinde of slechtziende mensen beleven dat op een heel andere manier. Om ons dat te laten ervaren is er dus “eten in het donker”. In een volledig verduisterde zaal wordt het eten opgediend door slechtzienden, een hele opgave voor hen maar ook voor diegene die aan tafel zit.

De maaltijd bestaat uit een aperitief met wachtbordje, hoofdgerecht, dessert en koffie en wordt ook opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. De lunch kost €20 per persoon zonder drank. Alle info vind je hier.  Benieuwd of je zal weten wat je eet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.