Lazy sunday in Wijnbar Est, een leuke afsluiter…

De zondagavond is soms een verloren avond, het weekend zit er bijna op, de maandagmorgen komt alsmaar dichter. Om het weekend in een leuke sfeer af te sluiten moet je in Wijnbar Est zijn. Iedere zondagavond organiseren zij “Lazy sunday”. Vanaf 20u kan je er terecht voor een live optreden en een leuke sfeer. Soms zit de eigenaar, Marnix, er achter zijn gitaar, soms zijn het bevriende muzikanten die er het beste van zichzelf geven.

Veel plaats is er niet, reserveren is dus aangewezen. Ondertussen kan je genieten van een lekker glas wijn, ze hebben een regelmatig wisselende kaart met open wijnen en een uitgebreide wijnkaart.

Daarnaast zijn er verschillende tapas en, vooral op een koude winteravond een topper, raclette. Aan je tafel komt er een verwarmtoestel met een groot stuk kaas, een lekker en vers slaatje en ham, een echte aanrader!

Daarnaast komt ook nog de vriendelijke bediening van Noëlla en de gemoedelijke sfeer die er heerst, Wijnbar Est is leuk om een avond te beginnen of af te sluiten. Zeker eens doen.

One response to “Lazy sunday in Wijnbar Est, een leuke afsluiter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.