Brugge Culinair, voor wie van eten en drinken houdt…

Dit weekend wordt opnieuw de beurs “Brugge Culinair” gehouden. Nieuw dit jaar is dat de toegang gratis is, leuk meegenomen om de meer dan honderd exposanten te bezoeken of één van de chefs aan het werk te zien tijdens een kookdemonstratie. De beurs gaat opnieuw door in het Oud Sint Janshospitaal.Natuurlijk veel Brugse deelnemers maar ook verschillende buitenlandse handelaars komen hun specialiteiten voorstellen. De volledige deelnemerslijst vind je hier. Onder meer de Stichting ter promotie van de Oosterscheldekreeft is aanwezig, vorig jaar zijn we daar in een deelnemend restaurant geweest.

Op vrijdag opent de beurs met een strijd tussen de Brugse schepenen. Wie van hen bakt de beste pizza? Op zaterdag en zondag zijn er verschillende kookdemonstraties onder meer van Wim Ballieu, Patrick Devos en Tom Van Loock.

Ben je liever buiten dan kan je een literaire wandeling maken met Jo Berten, wel vooraf inschrijven.

Voor elk wat wils dus en tussendoor zal je zeker de gelegenheid krijgen om te kunnen proeven!

De beurs opent op vrijdagnamiddag om 16u en sluit om 21u.

Op zaterdag van 11u – 21u

Op zondag van 11u – 18u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.