Zomerwandeling op 3 augustus

Op zaterdag 3 augustus ontdekken we samen een stil stukje Brugge. In navolging van onze lentewandeling eind april kiezen we nu voor een ander stuk van de stad. We komen langs plaatsen waar je anders achteloos voorbij wandelt of vertellen je het verhaal achter een gebouw of gedenksteen. Verborgen godshuizen, pelgrims op weg naar Compostela, lichamen van heiligen die talloze keren werden verhuisd, sjoemelende molenaars, we vinden het allemaal op onze weg.  Onderweg stoppen we opnieuw voor een proevertje, aangepast aan het seizoen of het thema en we sluiten af in een bruine kroeg voor een frisse pint of een andere dorstlesser. Heb je zin om met ons mee te wandelen, stuur een mailtje naar brugsevertellementjes@gmail.com of schrijf je in via onze Facebookpagina. We vertrekken om 16u30 aan de Carmersbrug, kant Sint Annarei. Om 19u30 ronden we af. Nu nog enkele duimen voor mooi weer! Kostprijs is €12 per persoon, proevertje en drankje inbegrepen.

 

DSC00807

2 responses to “Zomerwandeling op 3 augustus

  1. Misschien een beetje aan de late kant, maar gaat jullie wandeling nog door morgen?
    mvrg,
    Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.