I Love Coffee, een nieuwe koffiebar!

In de Sint Jakobsstraat opende begin deze maand een nieuwe koffiebar, I Love Coffee. Een nieuwe plaats voor de koffie en theeliefhebber en opnieuw een adres die in het oog springt door zijn hip en jong interieur. Een grote machine waarmee de uitbater zelf zijn koffie brandt doet het beste vermoeden. Het interieur is uitnodigend, ruwe muren, veel hout en originele accenten zorgen voor een warm gevoel. Vooraan en aan de zijkant zijn er zwart metalen tafeltjes en stoelen. Achteraan zijn er goed zittende zetels. Leuk is dat enkele van die zetels overtrokken zijn met jutezakken waarin de koffiebonen worden verhandeld. Details die het afmaken zijn de lichtpunten die uit koffielepels bestaan en de deurklinken die een onderdeel van een espressomachine zijn. Helemaal achteraan is er een leuk terras(je) met houten banken. Het terras geeft uit op een binnenplein van de Biekorf.

Naast de verschillende koffieblends is er ook een ruime keuze aan thee, op een rek aan de ingang staan verschillende soorten en ook enkele attributen om de perfecte kop koffie te zetten kan je er aankopen.

IMG_0725

 

Ik dronk er een cappuccino (€3,50)en Marieke een Fanta (€3) in een groot glas met hun logo er op. Bij de koffie was er een stukje frangipane. In een aparte toog stonden er nog enkele stukjes carré confiture en ’s morgens kan je er ook croissants en chocoladekoeken bestellen. Home made ice tea brengt verkoeling op zomerse dagen.

Leuk adres voor een koffiebreak of om de dag te starten, ze zijn open van 9u tot 18u, op zon- en feestdagen gesloten.

 

I Love Coffee

Sint Jakobsstraat 10

8000 Brugge

0498/51 63 40

Facebookpagina

 

 

2 responses to “I Love Coffee, een nieuwe koffiebar!

  1. er is ook nog een andere nieuwe espressobar in Brugge .. mss deze ook eens bezoeken om te vergelijken !!! .. deze krijgt wel heel goeie reviews op Beanhunter.com (de tripadvisor VOOR espressobars en koffieliefhebbers)

  2. U bent zogezegd het beste koffiehuis van Brugge. U moet zich schamen dat u een slechtziende jongen met begeleidenhond pertinent de toegang weigert. Wij zullen zeker nooit koffie komen drinken bij u , en zullen geen reclame maken bij toeristen, welke een lekkere koffie in Brugge willen drinken. Wij hopen dat deze jongeman deze zaak tegen u wint!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.