Pecha Kucha, kort maar krachtig

Pecha Kucha is een concept dat zijn oorsprong vond Tokio, enkele jaren geleden. Bedoeling is om enkele creatieve geesten te laten spreken over hetgeen hen drijft gedurende een korte tijd. Voor de tweede maal wordt een Pecha Kucha reeks in Brugge georganiseerd. Op 27/9 geven negen sprekers het beste van zichzelf in de Groenplaats, Groenestraat 19b in Brugge. De tijd voor de sprekers is dus beperkt. Ze mogen gebruik maken van twintig beelden, en bij ieder beeld krijgen ze twintig seconden de tijd om daarover iets te zeggen. Iedere spreker heeft dus maximaal 6 minuten en 40 seconden spreektijd en daarna is het onherroepelijk gedaan. Een speeddate dus!

De sprekers zijn een allegaartje: een brandweerman die een gezelschapspel heeft ontwikkeld, een kleuterjuf die begrafenisondernemer wordt, een tekstwetenschapper die een kook en tekstburo uit de grond stampt, iemand die gebeten is door Kubb,… Zeer verscheiden maar telkens gedreven creatievelingen die kort en krachtig over hun drijfveer zullen vertellen.

Vervelen zal het zeker nooit doen, nadien kan je wellicht langer met deze mensen praten! Een uniek en origineel concept, daarvoor werkten Villa Bota en De Werf samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.