Bistronomie in the sky, Brugge aan je voeten!

Op 24, 25 en 26 mei kan je met Bistronomie in the sky Brugge op een heel aparte manier beleven. Op de site van het Oud Sint Janshospitaal kan je die dagen genieten op een hoogte van 50 meter van wat een selectie chefs uit het Brugse je te bieden heeft. Maximum 22 personen nemen plaats aan een tafel die daarna omhoog wordt gehesen. Een unieke ervaring, je mag alleen je servet of je bestek niet laten vallen… Bistronomie is al sinds enkele jaren een label voor de betere bistro in Vlaanderen. De restaurants worden zorgvuldig geselecteerd op verschillende criteria. Niet alleen prijs/kwaliteit speelt een rol maar ook een correcte bediening en een losse sfeer zijn belangrijk. Negen chefs die het Bistronomie label fier aan hun gevel hebben hangen gaan volgend weekend dus van de grond om hun kookkunsten te etaleren.

Op de website staat iedere chef kort beschreven, wij hebben ondertussen hun restaurants, op één na, allemaal bezocht. Allemaal hebben ze dezelfde insteek. Liefde voor het product, een jonge, frisse kijk op het gebeuren en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Iedere chef neemt enkele services voor zijn rekening. Je kan zowel ’s middags als ’s avonds mee aanschuiven.

Aperitieven doe je telkens op de begane grond, daarna neem je plaats en volgt een vier gangen menu waarbij de stad letterlijk aan je voeten ligt. Wanneer je terug veilig beneden bent wordt de koffie geserveerd in het koetshuis aan de Zonnekemeers. Prijs per persoon €180, alles inbegrepen. Reserveren kan nog steeds via de site. Nu nog hopen op prachtig weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.