Go.fre, lekkere gevulde wafeltjes

Eind december opende recht tegenover Chez Albert een tweede zaak, Go.fre van dezelfde eigenaar. In deze kleine verkoopruimte vind je gevulde wafeltjes in verschillende smaken terug. Net als bij grote broer Chez Albert worden de wafels ook gebakken in de zaak zelf. De geur komt je vanzelf tegemoet.

Het winkeltje zelf ziet er leuk uit, alle ruimte is hier benut. Kwaliteitsmaterialen zorgen voor de looks die overwegend zwart zijn. Een beetje jammer is dat je er onmiddellijk in het Engels wordt aangesproken, alsof ze niet verwachten dat Bruggelingen ook wel een wafeltje lusten.

FullSizeRender

Zes verschillende vullingen zijn er te verkrijgen. Vanille, chocolade, sinaasappel, pistache, bosbessen en cuberdon.

De wafeltjes worden verpakt per één, vier of zes stuks per smaak. Voor de twijfelaars is er ook een mix waar alle zes smaken in zitten.

IMG_2580

De wafels zijn zacht en vrij groot en de vulling is rijkelijk genoeg om hem goed te proeven. Sinaasappel blijft mijn favoriet. Leuk is ook het logo dat er in gebakken zit.

Voor veelvraten is er echter minder goed nieuws, één wafel kost €2,50, vier €7,50 en zes €14,50. Koop je twee pakjes van zes betaal je €24,50 in plaats van €29.

Kleine stukjes bijten of een wafeltje met z’n tweeën delen zijn ook opties natuurlijk.

Zeker bij de koffie is het geen slecht idee om de wafels in twee te snijden, zo kan je van verschillende smaken proeven en geniet je langer, slim bekeken toch!

 

Go.fre

Breidelstraat 11

8000 Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.