La Casita, een leuke plek voor een pintje of een cocktail!

Vroeger vond je er het bekende café The Top, sinds enkele weken is het de stek van La Casita, het kleine huisje. Enigszins verborgen door de Sint Salvatorskathedraal maar met een leuk terras, je moet een beetje moeite doen om het te vinden. Van op het terras heb je trouwens een perfect zicht op de Steenstraat.  Het interieur kreeg een complete make-over en het werd functioneel ingedeeld. Alle ruimte is er optimaal gebruikt. Erg groot is het er niet maar het terras maakt dat ruimschoots goed. Achteraan is er ook een lange tafel met hoge stoelen waar je kan zitten met een klein groepje.

De zaak wordt gerund door een jonge dame die haar strepen heeft verdiend in de Stoepa. De microbe kreeg ze ongetwijfeld mee van thuis want haar vader is een oude bekende. Rik heeft jarenlang Vino Vino uitgebaat in de de Grauwwerkersstraat. Nu en dan helpt hij zijn dochter nog een handje.

IMG_4929

Op de kaart vind je verschillende bieren en trappisten. Sint Bernardus is van het vat. Verder is er een ruime keuze aan cocktails en longdrinks. Ook enkele gins staan te pronken achter de bar. Er zijn ook enkele kleine hapjes te krijgen zoals olijven en Serranoham.

La Casita is een leuke pre en after dinner bar om af te spreken met vrienden en een perfecte spot om mensjes te kijken.

 

La Casita

Sint Salvatorskerkhof 5

8000 Brugge

0494 23 99 11

Gesloten op zondag

3 responses to “La Casita, een leuke plek voor een pintje of een cocktail!

   1. Wat een leuk artikel.
    Dankje hiervoor!!!
    Hopelijk kan ik jullie snel nog eens bedienen in La Casita.

    Groetjes

    Nina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.