Een cadeaubon helemaal voor Brugge: 2 leuke toevoegingen!

Cadeaubonnen bedrijf TadaBon vertelde ons laatst over een initiatief dat ze lanceerden in Brugge: de Cadeaubon Brugge! De naam zegt het zelf, dit is een cadeaubon geldig in een selectie van handelaars uit Brugge. Er is een specifieke focus op de leukste adresjes die bij locals geliefd zijn – iets waar we bij de Brugse Vertellementjes ons zeker in kunnen vinden!

De Cadeaubon Brugge adresjes zijn van verschillende categorieën, dus niet enkel horeca, maar ook mode, design… Meer informatie kan je vinden op cadeaubonbrugge.be, en je kan de cadeaubon daar ook online kopen.

En nu we het toch over nieuwe cadeaubonnen hebben: vanaf nu kan je onze eigen Brugse Stadswandeling ook aan iemand geven als kadobon! Je kan kiezen om de bon zelf te printen, opgestuurd te krijgen met de post of zelfs meteen te laten digitaal doorsturen aan diegene die ze kado krijgt. We kiezen dan samen datum en parcours van de wandeling, naargelang wat je graag wil zien of doen in Brugge.

Koop hier de Cadeaubon Brugge: http://cadeaubonbrugge.be
Koop hier de cadeaubon voor onze stadswandeling: http://tadabon.be/stadswandeling-brugge
Nog een beetje vroeg, maar misschien wel een gedacht voor onder de kerstboom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.