Tarteline****, verrassend en origineel

Onlangs opende aan de Mallebergplaats Tarteline, een woordspeling op de naam van de uitbaatster. Het is een koffiebar waar je een origineel taartje kan eten. Op een stokje nog wel! Toen wij er in de late namiddag aankwamen was de keuze nog beperkt, het succes had hen een beetje verrast maar gelukkig konden we nog een paar stukjes bemachtigen.

Als je ze in de toonbank ziet liggen denk je spontaan aan een Magnum, het ijsje van Ola. Binnenin zit er echter een luchtige biscuit met een lekker frisse vulling. Wij proefden er eentje met framboos en met tropische vruchten en telkens werden we er spontaan blij van. Heerlijk frisse, licht zurige smaken, perfecte combinatie met de witte chocolade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handig ook, je hebt geen bordje of bestek nodig, de chocolade houdt alles netjes samen. Misschien ook wel een beetje gevaarlijk voor diegene die zich niet zo goed kunnen beheersen en vlug even de koelkast induiken op zoek naar een zoete snack.

Wie jet liever wat hartiger wil kan ook kiezen uit een drietal quiches. Deze met zalm en dille viel ook goed in de smaak, een 25tal minuutjes in de oven met aluminiumfolie er over en we hadden een smaakvolle quiche met een krokante korst, zeker niet droog.

 

Tarteline staat nu al tussen onze favorieten!

 

Tarteline

Mallebergplaats 3

8000 Brugge

050/240307

Gesloten op zondag

One response to “Tarteline****, verrassend en origineel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.