Anna’s Asia***, lekkere Oosterse keuken

Deze week opende in de Niklaas Desparsstraat Anna’s Asia, een klein restaurantje met een open keuken en enkele stoelen aan de bar. De Vlaamse uitbaatster is al lang gefascineerd door de Aziatische keuken en vond in de leegstaande locatie de ideale plaats om te starten. 

De grote open keuken springt meteen in het oog, net als de felgroene kleur. Aan de bar staan een vijftal stoelen, er is ook een laag tafeltje en twee zetels aan het raam.

 

Omdat de plaatsen binnen wat beperkt zijn hebben we voor take-away gekozen. Omdat het op het moment van afhalen nogal druk was aan de bar moest ik een tijdje wachten, ik kreeg heel attent een drankje aangeboden.

Uit de menukaart kozen we een aantal hapjes, twee curries en een wok. De Bangkok fishcakes met de zoetzure saus waren alvast een topper net als de kippebrochetjes met de pindasaus. Kokos overheerste wel een beetje de pindasmaak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De curry en de wok waren netjes verpakt in een kartonnen doosje en geserveerd met noedels. We hadden er eentje met kip, scampi en extra groentjes. Allemaal lekker en heel smaakvol. Het eitje dat er werd doorgeroerd maakte het af.

We betaalden ongeveer €45 voor ons drie. De prijzen take away verschillen een beetje van deze wanneer je ter plaatse eet.

Anna’s Asia is een leuke plek voor een snelle hap, voor je ogen klaargemaakt terwijl je wacht. Concepten zoals deze zijn er ook niet veel te vinden in Brugge.

Alle dagen open van 9u30 tot 19u. Behalve op zon- en feestdagen.

 

Anna’s Asia

Niklaas Desparsstraat 8

8000 Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.