Gastrobar Hubert****, een schot in de roos

In de Langestraat zijn er vrij veel restaurants in alle maten en gewichten. Gastrobar Hubert is een stukje van Sans Cravate ,dat kan pronken met een Michelinster. Je kan er  tijdens de week in een gemoedelijke sfeer komen eten en genieten van een keuken die veelal klassiekers brengt van een hoog niveau. Alles wat op tafel komt is om te delen en je bepaalt zelf hoeveel gerechten je wil bestellen of je gaat voor het gemak voor het menu.  Wij waren met zijn vieren en het kostte weinig moeite om tot het besluit te komen dat het voorgestelde menu een uitstekende keuze was. Naast ons aperitief kwam al snel een bordje vlees van het mangalica varken.

Een bereiding met verschillende tomatensoorten en verse handgepelde garnalen was alvast een topper, net als de groenten in papillotte. We kregen verder ook nog een zelfgemaakte kebab maar het hoogtepunt was zonder meer het ribstuk “txogitxu” op de plancha gebakken. Super lekker! Afronden deden we met een dessert op basis van yoghurt en limoen. Nog voor de foto kon gemaakt worden was meer dan de helft al verdwenen… 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle gerechten komen uit dezelfde keuken als Sans Cravate en worden ook door dezelfde bediening aan tafel gepresenteerd. De mensen in de zaal zijn vriendelijk en efficient.  Het interieur is gezellig en modern met kleuraccenten en mooie bruine stoelen. Aan de muur hangt er kunst gemaakt door de gastvrouw. Op grote borden staan er ook enkele suggesties.

Met vier aan een ronde tafel zitten is ook erg leuk, zo kan je makkelijk met iedereen praten. De naam Hubert komt trouwens van de vroegere buurman en is dus eigenlijk een soort eerbetoon aan hem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kaart gaat mee met de seizoenen en valt op door de perfecte beheersing van de verschillende bereidingen. Het spit dat in de keuken draait doet je zin krijgen om toch nog eens terug te komen en het piepkuiken te proeven. En dat het lekker zal zijn is een evidentie!

Bij gastrobar Hubert kan je alle dagen terecht behalve op zaterdag, zondag en maandag.

Gastrobar Hubert

Langestraat 159

8000 Brugge

050/64 10 09

2 responses to “Gastrobar Hubert****, een schot in de roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.