De worsten van Paula Mostaert***

Tea room De Medici in de Geldmuntstraat was jarenlang een bekende naam in het Brugse straatbeeld maar daar is onlangs verandering in gekomen. De naam staat nog wel op de gevel maar ondertussen vind je er geen taartjes of andere zoetigheden meer maar wel hot dogs. Een koppel vond inspiratie in het het buitenland en waagt zich nu aan een nieuw concept, dat geen voorgangers kent in het centrum. Paula Mostaert serveert het bekende broodje met allerlei toppings, gaande van zuurkool tot blauwe kaas. Bij het binnenkomen stap je bijna de keuken binnen, er zijn enkele zitplaatsen, op de eerste verdieping is er meer ruimte om een plekje te vinden. Op krijtborden staan de verschillende hot dogs samen met enkele side dishes. Er is ook een grote keuze aan biertjes van kleinere brouwerijen.

We kozen voor een klassieker met zuurkool, cheddar, mosterd en ketchup maar ook iets gewaagder met zoete ui en cottage cheese, een ander kwam met jalapeno peper, komkommer, feta kaas, guacamole en nacho’s.  Het slaatje dat we er bij hadden besteld was zeer lekker, met sesamzaadjes, wittekool, cashewnoten en rozijnen. Vooraf hadden we al genoten van verse hummus. Het Oud Bruin bier van Brouwerij Het Verzet was een verrassend zurig biertje, een goeie match met de hotdogs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paula Mostaert is een leuke plek voor een deftige snack, vers bereid en met verrassende smaken én een vriendelijke bediening. Heb je weinig tijd dan kan je ook opteren voor take away. We betaalden voor ons drie €46,20 met de humus vooraf, een glas witte wijn, een cola en een biertje.

 

Paula Mostaert

Geldmuntstraat 9

8000 Brugge

050/339341

Gesloten op zondag en maandag

One response to “De worsten van Paula Mostaert***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.