Alootjes!

Mijn maatje en ik (Annemieke en Filip dus) zijn nogal zot van Brugge en kwamen op het gedacht om er een blog over op te starten. We wareren nog al veel in ’t stad, bezoeken het een en ander, gaan graag gaan eten, proberen nieuwe dingen uit en zou het geen goed idee zijn om dit te delen met anderen, die misschien net Brugge voor de eerste keer willen bezoeken of een beetje willen verkennen. We zijn geen experts, hé, maar hebben hier wel een beetje ons hart verloren. Hopelijk vinden jullie het even tof als wij het vinden om deze blog te onderhouden. ’t Amusement in Brugge!

Filip & Annemieke

2 responses to “Alootjes!

  1. Wat een leuke site. Heel toevallig ben ik deze site tegengekomen. Ik zocht het woord “slootjes”, maar had een tikfout gemaakt. Dus het alootjes ingevuld. Ik wist niet eens dat dit woord bestaat. Brugge een prachtige stad.
    Ik heb al drie schilderijen van Brugge gemaakt. Vlaams een leuke en heel gezellige taal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.