Kreeft, oesters en een pintje…

Oesters en kreeften hoeven niet altijd tijdens de feestdagen op tafel verschijnen, ook op een zonnige vrije dag kan je in de tuin van een kreeftje genieten…Op dagen zoals Pasen, vader- en moederdag, valentijn enz. kan je in de Oesterput in Blankenberge een lekker en betaalbaar afhaalmenu bestellen. Voor ongeveer €50 krijg  je kreeft, oesters, apero en flesje wijn mee, goed voor een lekker etentje voor twee personen!

Het restaurant zelf is ondergebracht in een loods en zit je tussen de gemetste bakken waar honderden kreeften hun lot afwachten. In de open keuken kan je alles gadeslaan. Er heerst meestal een gezellige bedrijvigheid en soms een wachtrij van mensen die een tafeltje willen bemachtigen.

Wil je het iets rustiger dan kan je tijdens de zomermaanden terecht op hun gezellig terras aan de voorkant van het restaurant. Reserveren voor het terras is helaas niet mogelijk dus vroeg aanwezig zijn is de boodschap!

Proef er de zeevruchtenschotel met flesje champagne, of een kreeft van 750gr, lekker op het terras met een ondergaande zon op de achtergrond.

Kom je eens wandelen aan deze rustige en onbekende kant van Blankenberge, spring dan eens binnen in het strandcafe, gelegen in de duinen. Je kan er langsgaan voor een pintje of voor een gerechtje, zoals tongetjes met frietjes, spaghetti of biefstuk. Ook de vissoep zag er lekker uit evenals de croque monsieur. Leuke sfeer, speciaal interieur maar voor ’t toilet moet je de deur uit naar buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.