Een lijntje snuiven?

Ooit al eens geprobeerd? Chocolade snuiven, geeft een heel verrassend effect!In Brugge op ’t Simon Stevinplein vind je de Chocolate Line van Dominique Persoone. Hij heeft als ’t ware de praline heruitgevonden en combineert ze met verrassende smaken, zoals chili, lavendel, curry-saffraan (aanrader!).

De melo cakes zijn heerlijk net als de marsh mellows, maar het bijzonderste is toch wel de chocoladesnuif. In een speciaal daarvoor ontworpen snuifdoosje wordt de chocolade in je neus gekatapulteerd en geeft een heel bijzonder gevoel wanneer je het opsnuift. Het cacaopoeder is gemengd met gember en munt wat zorgt voor een heel verfrissend effect.

Ook in het gamma is de chocoladelipstick en massagecreme… Een kijkje in de winkel is al een belevenis op zich, met altijd een prachtig versierd uitstalraam volgens een bepaald thema. Binnenin kan je de chocolatiers aan ’t werk zien en word je bediend door vriendelijke winkeljuffrouwen die met de glimlach zowel twee pralines of een kilo verkopen.

Wil je een klein voorproefje vraag dan een doosje van acht stuks en neem vier of acht verschillende soorten, succes gegarandeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.