Ontbijten op verplaatsing

Onlangs zijn we op een zaterdagmorgen gaan ontbijten in bistro Oude Burg 22

gelegen aan de, jawel, Oude Burg 22. Het interieur is het eerste wat opvalt en dat is waarschijnlijk ook de bedoeling. Paarse muren en grote zwarte kroonluchters gaan nu eenmaal niet onopgemerkt voorbij.

We kozen voor het home ontbijt van €11 en kregen daarvoor koffie, een (iets te veel) gekookt eitje, croissant en broodje, aangevuld met kaas, ham, zelfgemaakte choco (lekker!) en confituur. Het geheel was mooi gepresenteerd en vergezeld van vers fruit. We bestelden nog appart een versgeperst fruitsap. Een erg lekker en uitgebreid ontbijt, alleen jammer dat de ham van mindere kwaliteit was, beenham zou hier beter op zijn plaats zijn geweest, in plaats van de obligate schouderham die een veel mindere smaak heeft.

De bediening was vriendelijk, je kan er ’s middags en nu ook ’s avonds terecht voor een lunch, salade of een snack, dat moeten we nog eens proberen.

Een adresje om eens naar terug te keren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.