Op de vismarkt

brugge-002Van dinsdag tot en met zaterdag kan je op de vismarkt terecht voor verse vis. Er zijn maar een drietal handelaars meer over dus moet je de beste kiezen.

Meestal ga ik naar Vishandelaar Verrecas (in het midden), je moet geluk hebben want ze staan er niet altijd maar als ze er zijn moet je naar daar gaan. Ze hebben een heel beperkt aanbod maar het is supervers en tegen 11u voor het grootste gedeelte uitverkocht. Visboer Willy kookt ter plaatse langoustines en wulken. Niets is beter dan op een bank langs de reie, je pas gekochte en nog warme wulken op te eten! Proef ook de garnalen en soms zijn er zelfs versgekookte kreeften.

Hou het dus in de gaten en als ze er zijn, direkt toeslaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.