Op terras in l’estaminet

Recht tegenover het koningin Astridpark (in Brugge gekend als de botanieken hof) ligt l’estaminet, in een groot deel van vlaanderen gekend als de stamkroeg van commissaris Van In uit Aspe. Bij de Bruggelingen is de kroeg vooral gekend voor de losse sfeer en de verzorgde snacks. Proef zeker de spaghetti, lasagne en de ronde croques. Vanaf de lente tot een stuk in ’t najaar staat de terras buiten wat in het geval van l’estaminet een verdubbeling van hun capaciteit betekent. In de winter wanneer er geen terras staat, is het drummen voor een plaatsje en goed toeven rond de kachel, maar de echte mannen staan natuurlijk aan de toog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.