Ontbijten bij de bakker…

Zondagmorgen zijn we gaan ontbijten bij bakker Detavernier in de Wijngaardstraat. Met al enkele ontbijtervaringen op ons lijstje vonden we dit een topper!

Je kan kiezen uit drie ontbijtformules, wij kozen voor het ontbijt van €12,50 en kregen daar vers! fruitsap, koffie, twee croissants, twee bruine broodjes en twee witte broodjes. Ham, kaas en twee soorten confituur maakten het plaatje compleet. De croissants waren lekker, je proefde de boter, de broodjes waren knapperig.

Het interieur is klassiek en donker, het is wel leuk zitten in de binnentuin. De bediening is heel vlot en vriendelijk. In het weekend heerst er een gezellige drukte, dat de bakkerij ook in de lijst van Bongo bons is opgenomen is daar niet vreemd aan natuurlijk.

Bij het buitengaan kan je misschien nog een paar lekkere taartjes meedoen voor in de namiddag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.