Lunchen bij Evi in Sint Barbe

Deze middag ben ik samen met Marieke gaan eten in Sint Barbe, een restaurant juist naast de Sint Anna kerk. Je kan er iedere dag, uitgezonderd op woensdag, terecht voor een ontbijt, lunch of een kopje koffie met gebak. Voor de lunch heb je de keuze tussen een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Je kan ook kiezen voor de steak maar dan betaal je €2 meer. De lunch all in is met koffie en wijn, de lunch deluxe met wijn en verwenkoffie en dat kost resp. €17,50 en €24,50.

De gerechten zijn klaargemaakt alsof je bij je moeder thuis komt eten. Lekkere soep met brood en een mooie portie vlees of vis zorgen er voor dat je niet met een hongergevoel van tafel gaat.

Soms is er taart die de mama van Evi bakt en die heerlijk is om af te sluiten met een kopje koffie. Deze middag was er chocomousse die ook heel lekker was, vooral Marieke was fan…

Ga naar Sint Barbe om te ontbijten buiten het stadsgewoel, of om een dagschotel te eten, maar niet om hoogstaande culinaire toestanden te beleven, daarvoor zijn er andere adressen. Om de gewone simpele en degelijke keuken te beleven ben je hier aan ’t goeie adres.

2 responses to “Lunchen bij Evi in Sint Barbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.