Wafelslag

Voor kleine lekkere wafeltjes te bakken heb je niet veel tijd en geld nodig. Ze zijn heerlijk als tussendoortje of bij de koffie. Marieke doet ze mee naar school om ze uit te delen ter gelegenheid van haar verjaardag. Je hebt 300gr bloem, 250gr boter, 4 eieren, 200gr suiker en 4 zakjes vanillesuiker nodig. Alles in de keukenrobot en goed mengen. Eventueel kan je eerst de boter smelten en er dan zo bijdoen. Wanneer je een smeuïg beslag hebt leg je met behulp van twee koffielepeltjes, vier hoopjes in een goed warm wafelijzer, enkele minuutjes laten bakken en je bent er. Wat ook leuk is dat het hele huis lekker ruikt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.