Latte art, geen kunst aan…

Zaterdag hadden we een nieuw adres op ’t oog om te gaan ontbijten, Latte art in de Geldmuntstraat. Deze zaak is onlangs geopend waar vroeger Reizen Wasteels was.  Je kan er terecht voor verschillende soorten koffie, ontbijt en verschillende salades en pasta’s. Ook pannekoeken en wafels staan in de namiddag op de kaart.

Het interieur is een beetje rommelig, verschillende stijlen door elkaar. Zo hangen er Venitiaanse maskers aan het raam, maar hangen er ook de hoorns van een of ander Afrikaans rund aan de muur.

Wij gingen voor het groot ontbijt (€10), je kon er ook kiezen voor een Engels ontbijt of spek met eieren. Het groot ontbijt bestaat uit een pistolet, boterkoek, kaas, ham, fruitsla, confituur en koffie.

Bij het opnemen van de bestelling liep het al fout, er was maar één pistolet meer dus dat ging ze vervangen door melkbrood. Het was op dat moment 9u30, en er zaten nog twee andere tafels, beetje raar dat ze dan al door de voorraad zaten…

We kregen een groot rechthoekig bord met daarop het brood en beleg. De kaas was opgekruld aan de zijkanten, de ham was van de goedkope soort, zonder smaak. De fruitsla bestond uit verschillende soorten fruit die echter allemaal de smaak van de mandarijnen hadden opgenomen, waarschijnlijk was het al een tijdje ervoor klaargemaakt. De confituur bestond uit kleine voorverpakte porties, zoals je ze in de ziekenhuizen op je bord krijgt, evenals de boter.

 Een beetje triestig resultaat, zeker als je vergelijkt met wat je in een stad als Brugge te verkrijgen is. Er uit springen en dingen aanbieden wat iemand anders niet doet is de boodschap om te overleven…

3 responses to “Latte art, geen kunst aan…

  1. Ja, men kan snel oordelen, maar ik moet zeggen ik bezoek deze zaak regelmatig en ik zie hun groeien en de ‘mindere’ kantjes aanpassen, zoals overal. Ik ga bij dagelijks ‘uit’eten en ik ken slechtere zaken.

    Ik vind bij Latte-Art dat men je er niet ‘buiten’ kijk als je nog even wilt nagenieten, en dat men heel behulpzaam is als je eens iets anders wilt.

    De koffie is er heerlijk en ik blijf deze zaak zeker trouw

    1. Bedankt om je reactie! Het gaat inderdaad om een momentopname en die heeft jammergenoeg een minder goede eerste indruk nagelaten. Maar fijn om te horen dat mindere kantjes worden aangepast en de zaak erop vooruitgaat. Tenslotte willen we allemaal wel leuke plaatsjes leren kennen waar we graag nog eens terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.