Winter = Raclette in Est

De grote vrieskou is nu dan wel geweken, maar het blijft wel winter. Een ideale setting om wijnbar Est te bezoeken in de Braambergstraat, hartje Brugge.
Je kan vooraf reserveren, en doet dat ook het best, want het is een kleine wijnbar en voor raclette heb je wel wat plaats nodig. Je kan aan Noëlla, de vriendelijke uitbaatster vragen om een wijntje te selecteren die er goed bijgaat. Ze kiest met kennis en houdt ook de prijs in de gaten. Voor 20 euro kan je er al een heel goeie wijn drinken. Wij kozen voor een portugeze rode, die perfect paste bij het gerecht.
De raclettekaas wordt bevestigd aan een smeltmachientje, die je zelf verder kan bedienen, naargelang je vlugger of trager gesmolten kaas wilt. Mee bij de kaas, wordt een lekker fris slaatje geserveerd, brood, augurkjes en zilveruitjes en lekker gerookte hesp. Je kan zoveel bijvragen als je maar wilt. Het is echt super lekker, super vers en heerlijk lang tafelen op een winteravond. Prijs per persoon is 20 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.